Groep 3-4

Welkom op de groepspagina van groep 3-4.

 

Groepsnieuws

bericht zoeken:
 Zoeken

Weerbaarheidstraining

Elke week oefenen de kinderen van groep 2/3 met meester Ernst het samenwerken, elkaar helpen, luisteren en het aangeven van grenzen. Omdat veel herhalen belangrijk is oefenen we ook met de juf de spelletjes. Zoals u op de foto's kunt zien hebben we tijdens het oefenen veel plezier!

...
gepubliceerd op 22-04-2018

Wandelen voor water

Woensdag 21 maart hebben we meegedaan met Wandelen voor Water. Met 2 of 3 liter water in de rugzak hebben we 2 km gewandeld om geld om te halen voor waterputten in Afrika. Voor sommige kinderen was het zwaar, maar het is iedereen gelukt!

 

...
gepubliceerd op 23-03-2018

Moz-Art

Vandaag gingen de kinderen van groep 3 naar Moz-Art voor een muziekles van juf Corry. Eerst leerden we een liedje over een jongentje dat Mozart heet. En daarna mochten met verschillende instrumenten het ritme meespelen. Het was een hele leuke en leerzame les!

...
gepubliceerd op 22-01-2018

Sinterklaasfeest

Vol verwachting stonden we vanmorgen te wachten. Toen hoorden we opeens sirenes en kwam er een politiewagen de straat in rijden. In de politiewagen zat Sinterklaas die op zoek was naar zijn pieten. Na hard roepen ging er een raam open en kwamen de pieten even later naar buiten lopen. Net zoals de afgelopen nachten hadden de pieten ook vandaag op...

gepubliceerd op 05-12-2017

Pietengym

Vandaag geen gewone gymles maar pietengym. We oefenen met het zwaaien van dak naar dak met een pakje tussen de benen, het lopen in de dakgoot met een pakje in de hand, klimmen en het lopen op het schuine dak. Na het oefenen ging het licht uit en mochten we in het donker zelf kiezen wat we nog een keer wilde doen. 

...
gepubliceerd op 28-11-2017
1 2 3

Agenda

Contact

Schoolstraat 32
Nieuwerkerk a/d IJssel
0180-313747

De Rehobothschool geeft ze de ruimte!