Buitenschoolse opvang (BSO)

In ons gebouw is elke schooldag buitenschoolse opvang mogelijk (BSO). De BSO wordt verzorgd door de (christelijke) kinderopvangorganisatie Royal Kids Home. De BSO-groep heet ‘De Kampioenen’ en is bedoeld voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar. 

Sportief en gezellig
Buiten spelen of sporten, vrij spelen of knutselen: op de BSO is voor elk kind iets leuks te doen. We werken met verschillende thema’s. We vinden het belangrijk dat uw kind zich op de BSO kan ontspannen na een schooldag. De keuze ligt daarom altijd bij het kind. 

Vaste leidsters
Net als bij de peuteropvang werkt de BSO met vaste leidsters. Bij het ophalen van uw kind hoort u van de leiding hoe het die middag is gegaan. Ook deelt de leidster dan eventuele bijzonderheden vanuit school.

Over de Rehoboth

“Kinderen mogen altijd hun verhaal doen en leerkrachten staan open voor ideeën van de kinderen zelf.”
(mevr. A. den Braber)

Warme maaltijd

Het is mogelijk om uw kind mee te laten eten einde van de middag. Rond 16.45 uur serveert de BSO dan een warme maaltijd. We lezen samen een verhaal uit de Bijbel en na het eten danken we met elkaar. Laat u uw kind liever thuis warm eten, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Kinderen die niet mee-eten, krijgen om dezelfde tijd iets te drinken en een soepstengel. Daarna is er tijd en ruimte om weer te gaan spelen. 

Sfeerfoto
Sfeerfoto