Kennismaken

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een ‘rondje door de school’.

Onze school staat open voor elk kind vanaf vier jaar. We verwachten wel dat alle ouders de grondslag en identiteit van de vereniging, waar de Rehobothschool deel van uitmaakt, respecteren of onderschrijven. Meer informatie hierover vindt u in de schoolgids.


Met de Elim en de Gideon, de andere scholen van onze vereniging zijn afspraken gemaakt over het voedingsgebied van de drie scholen. Woont u dichterbij één van de twee andere scholen dan staat het u vrij om alsnog voor de Rehobothschool te kiezen, maar wordt wel gevraagd om ook kennis te maken met de dichtstbijzijnde school en uw keuze voor onze school te motiveren.


In het kennismakingsgesprek laten we zien wie wij zijn en geven we informatie over onze school, maar ook willen we graag weten wie u bent en vooral wie uw kind is. Mochten hierbij speciale onderwijsbehoeften boven komen drijven (denk aan een handicap of zorgen over de ontwikkeling van uw kind) dan bespreken we ook de (on)mogelijkheden van onze school om aan deze onderwijsbehoeften tegemoet te komen.


We zien er naar uit om u te ontmoeten!
Voor contactgegevens zie ‘contact’.

Over de Rehoboth

“We werken aan de kernkwaliteiten van de kinderen en onszelf.”
(juf Eline van der Velde)
sfeerfoto
Sfeerfoto
Sfeerfoto